Skip to main content

Du er velkommen som patient!

Vandflasken "Vandret"

Vand er sundt og vi vil gerne understøtte en sund mund i en sund krop. Vi har derfor valgt at tilbyde dig en bæredygtig Vandret vandflaske.

Du kan vælge mellem 2 størrelser og 3 varianter. Du kan spare lidt på købet, hvis du køber en variant med vores logo indgraveret i plastflasken. Valget er 100% dit.

Uanset hvilken du vælger, så forvent, at du bliver glad for den og kan medbringe den alle steder; hjemme, når du er på vej, på jobbet - ja lige hvor du er.

Køb den på klinikken.

Vandflasken 'Vandret' er en moderne og innovativ vandflaske. Flaskens flade form er pladsbesparende og i din taske. Vandflasken er praktisk at have med på farten og er flad som en bog.

Vandflasken har en membran, der gør den 100% drypfri. Derfor kan du trygt have den med i tasken, ved siden af dine vigtige genstande. 

Membranen er lavet af gummi som holder til hverdagens brug og slid. Vandflasken er lavet af SAN plastik og er testet og certificeret fri for BPA og Ftalater. Dette betyder, at du trygt kan fylde væske i flasken igen og igen, uden at nogen former for hormonforstyrrende stoffer videregives fra plasten.

320 ml

Rummer: 320 ml
Mål: 19 x 11 x 3,2 cm
Materiale: SAN plastik - fri for BPA og Ftalater

Pris

 • Standard flaske
  kr. 115
 • Flaske m/logo (vi designer smil)
  kr. 80

Vandflasken kan vaskes i opvaskemaskine. Det anbefales dog, at du også engang i mellem renser vandflasken med kogende vand. Kan tåle vandtemperaturer på op til 100 grader, så den holder til at blive skoldet. 

Dansk vand - nej tak. Anvend ikke vandflasken til væsker med indhold af kuldioxid (CO2) i flaskerne. Det kan føre til at flasken bliver beskadiget. 

Vi anbefaler kun anvender vand i en Vandret vandflaske.

470 ml

Rummer: 470 ml
Mål: 21,5 x 13 x 3,2 cm
Materiale: SAN plastik - fri for BPA og Ftalater

Pris

 • Standard flaske
  kr. 130

Genfyld igen og igen...

Vandret er testet og certificeret fri for BPA og Ftalater.
Dette betyder, at du trygt kan fylde væske i så mange gange du har lyst til, uden at nogen former for hormonforstyrrende
stoffer videregives fra plasten.

Køb med logo og spar penge

320 ml vandflaske kan købes for kr. 80,
hvis du køber flasken med vores logo indgraveret som illustreret på denne side.

Spørgsmål

 • HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØRSTE GANG FLASKEN BLIVER TAGET I BRUG?
  Vandret er lavet af SAN plastik som er 100% BPA- og PVC fri, samt fri for ftalater. Der kan forekomme en lille bismag af plastik ved første opfyldning, da det er helt ny plast. Dog kan du være sikker på, at denne smag ikke kommer af materialet der afgiver plast til vandet. Alligevel anbefaler vi, at man skyller flasken grundigt med varmt vand før brug første gang.
 • HVORDAN VASKER JEG EN VANDRET?
  Vandret kan vaskes i varmt/kogende vand med sæbe, eller kommes i opvaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker din Vandret ugentligt, hvis den er i brug hver dag. Vask den med varmt vand og sæbe, ryst den grundigt og hæld det ud - gentag et par gange. Ønsker du en mere effektiv rengøring af vandflasken, anbefaler vi at du bruger en frisk citron som presses ned i vandflasken, herefter tilsættes lidt salt og varmt vand. Ryst det helle og lad blandingen ligge på hver flad side i min. 5 min og herefter lad den stå op i min. 5 min. Efter 15 min. er din Vandret helt ren som ny. Du bør altid skylle din flaske efter med koldt vand efter rengøring.
 • MÅ EN VANDRET KOMME I FRYSEREN?
  Ja! Vi anbefaler at flasken max. fyldes 2/3 - dette forhindrer skader på vandflasken.
 • HVORFOR ER DER BUNDFALD NÅR FLASKEN HAR VÆRET FROSSET?
  Dette er præcis som med isterninger. Det er kalk samt mineraler og er helt ufarligt. Det er en normal process der adskiller partikler i postevandet. Det opstår når postevand bliver frosset udefra og ind. Dette presser kalk og mineraler sammen ind mod midten. Når vandet optør, er kalk og mineraler tungere end vandet og derfor ender i bunden som større partikler. Hvis dette gerne vil undgåes, anbefaler vi at koge vandet inden nedfrysning. Her koges kalk samt mineraler ud af vandet.
 • MÅ VANDRET KOMME I OPVASKEMASKINEN?
  Ja, vandflasken må gerne komme i opvaskemaskinen. Det er dog ikke den mest optimale rengøringsmetode for denne vandflaske. Vi henviser til spørgsmål 2 hvor vores anbefalinger til vask af vandflasken er beskrevet.
 • MÅ VANDRET INDHOLDE DANSKVAND?
  Nej desværre. Flaskerne kan ikke tåle at være under tryk. Vi anbefaler derfor at man ikke hælder væsker med indhold af kuldioxid i flaskerne. Det kan føre til at flasken bliver beskadiget. Desuden anbefaler vi at man kun anvender vand i en Vandret vandflaske.
 • ER VANDRET CERTIFICERET
  Produktet er SGS certificeret - det vil sige, at vores produkt er godkendt til kontakt med fødevarer. Desuden er Vandret testet fri for BPA, PVC og ftalater.

Title