Inman Aligner
Ny patient

"Tandlægerne i Ans er kendt som et godt sted at komme - både som patient og som ansat."

Hvem er vi?

Tandlægerne i Ans er en spændende arbejdsplads for både klinikassistenter, tandplejere og tandlæger. Vi har hver dag et erfarent team af tandlæger, tandplejer og klinikassistenter på arbejde, så vi sikrer det for dig mest optimale behandlingstilbud.

Vi har fokus på at sikre dig det mest optimale resultat, når du har brug for at besøge os. Dagligdagen er både sjov og udfordrende - man kommer længere med et smil i hverdagen.

Vi gør en positiv forskel hver dag for vores patienter; det giver mange smil på en dag i Ans.

Vi samarbejder med vores klinik i Langå både om behandlinger og ikke mindst personaleudviking og behandlingsmetoder.

Hygiejne på klinikken

For at etablere en tryg atmosfære kræves det også opretholdelse af strenge, hygiejniske principper baseret på anbefalinger, dels fra Sundhedsstyrelsen, dels fra Statens Serum Institut og dels fra Miljøstyrelsen.

Behandlere og klinikassistenter sikrer en optimal hygiejne under behandlingsprocesserne ved håndafvaskning med desinficerende og samtidig for hænderne skånende håndsæber (spritbaserede), og ved anvendelse af handsker, mundbind og evt. beskyttelsesbriller.

Under alle kirurgiske indgreb anvendes naturligvis sterile handsker. Ved alle procedurer anvender vi engangsartikler, hvor det kan lade sig gøre. Efter hver behandling afvaskes alle instrumenter, herefter bliver instrumenterne lagt ind i en autoklave, en vakuum autoklave, klassificeret i B-gruppen, der opfylder de strengeste krav til autoklavering (sterilisering). Alle instrumenter, der anvendes til rodbehandling, kirurgi og paradontosebehandling, pakkes ind eller bliver lagt i kassetter, hvorefter de bliver autoklaveret.

Alle boremaskiner (roterende instrumenter), bliver efter hver patientbehandling autoklaveret og eftersmurt i en autoklave fremstillet specielt til dette formål: klassificeret i S-gruppen, designet til specielle formål. "En back-flush" proces før og efter autoklaveringen garanterer, at der ikke optræder luftlommer i instrumenterne og sikrer således steriliseringen - det vil sige, at alle mikroorganismer og vira (virus) udryddes.

Topmoderne

Tandlægerne i Ans er en topmoderne klinik med gode adgangsforhold og en meget central placering i bymidten med mange parkeringspladser uden for døren. Klinikken er udstyret med 6 topmoderne behandlerrum og elektronisk journalsystem, digitale almindelige røntgen og panoramarøntgen.Hertil de nyeste behandlingsmetoder til at sikre dig en omsorgsfuld, effektiv og smertefri behandling. Krydret med et sødt og venligt personale gør det til en god oplevelse at komme til tandlæge.

Dansk Tandlæge Forening

Vi er medlem af Tandlægeforeningen og derfor tilsluttet overenskomst med den offentlige sygesikringen og har via vort medlemskab en omfattende praksis forsikring, hvis uheldet skulle være ude - hvilket giver dig garanti og tryghed.

Tandlægerne i Ans ApS
Søndermarksgade 6
8643 Ans By
T. 86 87 06 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Yder nr. 479195
Medlem af Tandlægeforeningen

Copyright 2009 - 2018: Tandlægerne i Ans ApS