Tandretning
Skriv til os
Ny patient

"Tandlægerne i Ans er kendt som et godt sted at komme - både som patient og som ansat."

Hvem er vi?

Tandlægerne i Ans er kendt som et godt sted at komme - både som patient og som ansat. Det skyldes, at vi har tænkt over, hvordan vi arbejder, så vi bedst muligt opfylder vore patienters behov og frigør personalets faglige og menneskelige kompetencer. Ved at fordele opgaverne på denne måde, får du den optimale behandling med kortest mulig ventetid. Vi kan simpelthen nå at hjælpe flere patienter og får større fleksibilitet til at gennemføre evt. akutte behandlinger, uden at det går ud over andre patienter. Samtidig får medarbejderne en spændende og udfordrende dag, hvor deres viden og kompetencer kommer til udtryk. Tandlægerne i Ans går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og ingen opgave bliver overladt til en medarbejder uden grundig forudgående uddannelse og træning.

Vi gør en positiv forskel hver dag for vores patienter; det giver mange smil på en dag i Ans.

Vi samarbejder med vores klinik i Langå både om behandlinger og ikke mindst personaleudviking og behandlingsmetoder.

Klinikassistenter

Tandlægerne i Ans' klinikassistenter er uddannede til at foretage den indledende vurdering af, hvad dit tandlægebesøg kræver. Du bliver derfor som ofte modtaget af en klinikassistent, når du kommer på klinikken. Klinikassistenten vil kigge dig i munden, om nødvendigt tage røntgenbilleder og dække op til den korrekte behandling, før tandlægen kommer ind.

Vore klinikassistenter er desuden uddannede til at rense tænder, tage aftryk og assistere ved behandlinger.

Tandplejer

Tandplejere er uddannede til individuel forebyggende vejledning, instruktioner i mundhygiejne, tandrensninger og parodontosebehandlinger.

Tandlæger

Tandlægen er uddannet til at lave fyldninger, operationer, rodbehandlinger og implantatbehandlinger. Og så har tandlægen det overordnede ansvar for alle klinikkens behandlinger - uanset hvem du bliver behandlet af.


Hygiejne på klinikken

For at etablere en tryg atmosfære kræves det også opretholdelse af strenge, hygiejniske principper baseret på anbefalinger, dels fra Sundhedsstyrelsen, dels fra Statens Serum Institut og dels fra Miljøstyrelsen.

Behandlere og klinikassistenter sikrer en optimal hygiejne under behandlingsprocesserne ved håndafvaskning med desinficerende og samtidig for hænderne skånende håndsæber (spritbaserede), og ved anvendelse af handsker, mundbind og evt. beskyttelsesbriller.

Under alle kirurgiske indgreb anvendes naturligvis sterile handsker. Ved alle procedurer anvender vi engangsartikler, hvor det kan lade sig gøre. Efter hver behandling afvaskes alle instrumenter, herefter bliver instrumenterne lagt ind i en autoklave, en vakuum autoklave, klassificeret i B-gruppen, der opfylder de strengeste krav til autoklavering (sterilisering). Alle instrumenter, der anvendes til rodbehandling, kirurgi og paradontosebehandling, pakkes ind eller bliver lagt i kassetter, hvorefter de bliver autoklaveret.

Alle boremaskiner (roterende instrumenter), bliver efter hver patientbehandling autoklaveret og eftersmurt i en autoklave fremstillet specielt til dette formål: klassificeret i S-gruppen, designet til specielle formål. "En back-flush" proces før og efter autoklaveringen garanterer, at der ikke optræder luftlommer i instrumenterne og sikrer således steriliseringen - det vil sige, at alle mikroorganismer og vira (virus) udryddes.

Topmoderne

Tandlægerne i Ans er en topmoderne klinik med gode adgangsforhold og en meget central placering i bymidten med mange parkeringspladser uden for døren. Klinikken er udstyret med 6 topmoderne behandlerrum og elektronisk journalsystem, digitale almindelige røntgen og panoramarøntgen. Herudover de nyeste behandlingsmetoder til at sikre dig en omsorgsfuld, effektiv og smertefri behandling. Krydret med et sødt og venligt personale gør det til en god oplevelse at komme til tandlæge.


Dansk Tandlæge Forening

Vi er medlem af Tandlægeforeningen og derfor tilsluttet overenskomst med den offentlige sygesikringen og har via vort medlemskab en omfattende praksis forsikring, hvis uheldet skulle være ude - hvilket giver dig garanti og tryghed.
Tandlægerne i Ans ApS
Søndermarksgade 6
8643 Ans By
T. 86 87 06 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klinikkens åbningstider

Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag kl. 8:00 - 17:00
Onsdag kl. 7:30 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00
Vi samarbejder med
 Medlem af Tandlægeforeningen
 
Yder nr. 479195
 
Cvr nr. 29816743

Copyright 2019: Tandlægerne i Ans ApS