Tandretning
Skriv til os
Ny patient

Vi elsker tænder...

Alle fortjener et sundt, flot smil og bevaring af egne tænder hele livet.

Tandpleje

Tandpleje og tandeftersyn

De halvårlige eller individuelt aftalte tandlægeeftersyn og god tandpleje er en fornuftig investering. Husk på begge dele og slip for både fysiske og økonomiske ubehagligheder fremover.

Du bruger dine tænder hver eneste dag. Tænder er typisk både stærke og sunde fra naturens hånd, men naturligt nok kan de blive slidt af at tygge hyppigt, men de kan også blive angrebet af bakterier og syrer fra indholdet i den mad og drikke, du indtager dagligt livet igennem.

Tandpleje sikrer dine tænder

Tandpleje er derfor noget af det vigtigste, hvis du ønsker at beholde dine tænder livet igennem. Rengør dine tænder mindst to gange dagligt ved brug af tandtråd og tandbørste, Herudover bør du overholde dine aftalte indkaldtidspunkter til eftersyn, så behandleren kan holde øje med at dine tænder forbliver sunde og stærke.

Hvorfor gå til eftersyn

Du bør gå til tandlægen og få undersøgt dine tænder som aftalt. Ved de regelmæssige eftersyn klarer behandleren de akutte tandproblemer du måtte have, men vigtigst af alt, så sikrer de regelmæssige tandeftersyn dig mod at små problemer udvikler til store, dyre og graverende tandproblemer. Problemer der i værste tilfælde kan resultere i tab af tænder.

Sådan foregår eftersynet

Ved et eftersyn tjekker din behandler ikke blot på tænderne, men også tungen og mundslimhindentjekkes for evt. tegn på sygdomme, der ikke direkte har med tænderne at gøre.
Behandleren bruger ved eftersynet et mundspejl til at reflektere lys i mundhulen, for at se de tandoverflader, der ikke kan ses udefra.
Dine gamle fyldninger bliver efterset for cariesangreb i kanterne og behandleren kontrollerer din generelle mundhygiejne ved at føre en sonde ned langs tandkødskanten for eventuelle bakteriebelægninger.

Eftersyn af protese

Har du helprotese, bør du få den og din slimhinde kontrolleret mindst en gang om året. Knoglen skrumper med tiden og protesenslides ved daglig brug, hvilket med tiden føre til at protesen løsner sig fra din slimhinde.

Vi glæder os til vi ses :o

Vi sætter en ære i at gøre tandbehandling til en behagelig
oplevelse med et smukt resultat til følge.
Tandlægerne i Ans ApS
Søndermarksgade 6
8643 Ans By
T. 86 87 06 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klinikkens åbningstider

Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag kl. 8:00 - 17:00
Onsdag kl. 7:30 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00
Vi samarbejder med
 Medlem af Tandlægeforeningen
 
Yder nr. 479195
 
Cvr nr. 29816743

Copyright 2019: Tandlægerne i Ans ApS