Inman Aligner
Ny patient

Vi er meget erfarne
i Inman Aligner

Få en gratis tid til en konsultation om tandretning

Inman Aligner

Personlig dialog

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale tid til en uforpligtende samtale om muligheder for at forbedre dit smil. Vi fortæller dig, hvad du kan forvente af en Inman Aligner behandling på dine tænder, og hvor lang tid du skal forvente en behandling vil tage for dig.

Det er muligt nedenfor at vedhæfte et billede af dit smil, som det ser ud i dag, og sende det til os sammen med dine kontaktinformationer.

Du kan ringe og aftale en tid eller du kan indtaste de relevante informationer nedenfor, så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt til et besøg på klinikken.

Vi glæder os til at se dig på klinikken! Se mere om tandretning med Inman Aligner her.


Resultater af behandlinger

Du kan også se eksempler på nogle af de mange Inman Aligner behandlinger vi har udført her på sitet gennem de seneste år.

Emma

"Jeg har i mange år været utroligt ked af mine meget skæve fortænder. Det var faktisk så slemt, at jeg aldrig smilede med tænder. En almindelig bøjleløsning ville en tandretning tage omkring 1,5 - 2 år.

Jeg læste om Inman Aligner på nettet, og kontaktede Rikke hos Tandlægerne i Ans. Hun undersøgte mine tænder, tog et aftryk af dem, og jeg kom hurtigt i gang med behandlingen.

Det tog ikke engang 4 måneder, før jeg var tilfreds med mit smil. Mit nye smil har helt klart givet mig mere selvtillid, og at få rettet mine tænder er den bedste beslutning i mit liv.”
Tandretning med Inman Aligner
Du kan her sende os en besked, hvis du ønsker en konkret vurdering af dit smil og mulighed for tandretning med Inman Aligner.
1000 characters left
Du kan forvente at høre fra os inden for 2 hverdage!
Add files

Tandlægerne i Ans ApS
Søndermarksgade 6
8643 Ans By
T. 86 87 06 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Yder nr. 479195
Medlem af Tandlægeforeningen

Copyright 2009 - 2018: Tandlægerne i Ans ApS