Skip to main content

Betal i rater

Du kan få adgang til en betalingsordning, så du let kan dele betalingen af din tandbehandling op i mindre bidder.

Fleksibel betalingsordning

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Vi har forståelse for at regningen for en tandbehandling nogle gange kan virke voldsom, og at det til tider kan være fordelagtigt at dele betalingen op.

Vores fokus er alene dine tænder og derfor samarbejder med Sundhed+ om at tilbyde dig muligheden for at dele tandlægeregningen op, da det er deres fokus inden for sundhedsområdet.

FAQ

Finansiering af en tandbehandling

En større indgreb som f.eks. implantater, kroner eller broer, kan godt være en økonomisk mundfuld at sluge. Derfor har vi et samarbejde med Sundhed+, som tilbyder finansiering af din tandbehandling, så du kan betale tandlægeregningen i mindre bidder. Hvis du vælger at få finansieret din tandbehandling, er finansieringen en aftale mellem dig og Sundhed+.

Kan finansiering betale sig?

Det kan altid bedst betale sig at betale tandlægeregningen kontant. Finansiering betyder generelt renteudgifter og/eller gebyrer, der samlet set gør tandlægeregningen dyrere. Omvendt kan finansiering til en overkommelig månedlig omkostning gøre en investering i dine tænder til at betale.

Tjener Tandlægerne i Ans på det?

Nej, Tandlægerne i Ans har intet økonomisk udbytte ud af din evt. låneaftale med Sundhed+.


Betaling

Vi afregner alle behandlinger efter dit besøg. Du kan betale med kontanter, Dankort eller MobilePay. 

For at sikre de eksisterende attraktive priser på tandpleje på klinikken er det væsentligt for os, at du er informeret om klinikkens betalingspolitik.

Regelmæssige undersøgelser og tandrensninger koster typisk under 500 kr. Behandlinger der strækker sig over flere besøg afregnes som udgangspunkt efter hvert enkelt besøg / behandling med mindre andet aftales.

Øvrige, større, behandlinger dækker f.eks. kroner, broer m.m. for disse behandlinger beder vi om en a conto indbetaling på minimum halvdelen af behandlingens pris. Restbeløbet faktureres efter nærmere aftale.


Udeblivelse

Møder du ikke op til en aftalt tid, har vi ret til et honorar fastsat af Den offentlige Sygesikring og Dansk Tandlægeforening. Ring derfor i god tid, så andre får mulighed for behandling i stedet for dig. Tak.

Afbud

Afbud bedes venligst meddelt senest dagen før den aftalte tid inden kl. 12.30. Dette giver os mulighed for at nedbringe ventetiden og dermed højne vores serviceniveau for andre patienter.