Tandretning
Skriv til os
Ny patient

Spørgsmål og svar
Inman Aligner

Nogle spørgsmål vi ofte bliver stillet omkring Inman Aligner.

Vi baserer vores behandlingsforslag på dit konkrete behov og derfor kan vi efter en konsultation præsentere dig for et løsningsforslag med varighed, pris og anbefalinger i øvrigt.
 • HVAD KAN RETTES?
  Har du strittende fortænder eller en mild-moderat trangstilling kan du ofte forvente et godt resultat af behandlingen med Inman Aligner. Kig forbi klinikken, så kan vi vurdere både omfang og varighed af din Inman Aligner behandling.
 • HÆMMES UDTALEN MED INMAN ALIGNEREN
  Inman Aligner bøjlen kan hæmme din udtale. Men du vender dig typisk efter en til to uger til din Inman Aligner.
 • HVOR OFTE SKAL INMAN ALIGNEREN BRUGES?
  Behandlingen med Inman Aligneren vil kun virke, hvis du bruger den hver dag i behandlingsperioden. Mest optimalt bør du bruge den 20 timer i døgnet. Bruger du den mindre end det, kan behandlingstiden forlænges.

  Du skal altid tage din Inman Aligner ud, når du spiser og børster dine tænder. Vi anbefaler, at du børste dine tænder og din Inman Aligner hver gang, du har spist. Du kan tage den ud, hvis du skal kysse m.m, blot det ikke er mere end nogle få timer.
 • KAN INMAN ALIGNEREN SAMMENLIGNES MED USYNLIGE BØJLER?
  Inman Aligneren bruges normalt kun til at rette de forreste tænder, hvor usynlige bøjler kan rette alle tænder i hele munden. Det er en af årsagerne til at behandlingen med Inman Aligneren er hurtigere og billigere end de usynlige bøjler. Typisk er behandlingstiden med Inman Aligner 6-16 uger, hvor behandlingstider på mere end 6 måneder ikke er ualmindeligt med usynlige bøjler.
 • HVOR SIKKERT ER DET?
  Alle former for tandregulering indebærer risici, men indtil videre er der behandlet over 20.000 patienter med Inman Aligner. Vi har ikke modtaget informationer om hverken tandnerveskader eller rodresorption.
 • HVOR LANG TID TAGER DET?
  Behandlingstiden er individuel fra patient til patient, men afhænger især af, hvor skæve tænderne er. De fleste behandlinger afsluttes typisk på 6-14 uger.
 • HVAD ER PRISEN FOR EN BEHANDLING
  Prisen på en Inman Aligner er mindre end for traditionelle togskinner eller usynlige bøjler. Vi giver dig en fast pris på din Inman Aligner behandlingen, når vi haft dig i stolen til en konsultation og drøftelse af muligheder. Efter en konsultation på klinikken får du en behandlingsplan med prisoverslag samt forventet behandlingstid. Vel mødt.

Emma Skov

"Jeg har i mange år været utroligt ked af mine meget skæve fortænder. Det var faktisk så slemt, at jeg aldrig smilede med tænder. En almindelig bøjleløsning ville en tandretning tage omkring 1,5 - 2 år.

Jeg læste om Inman Aligner på nettet, og kontaktede Rikke. Hun undersøgte mine tænder, tog et aftryk af dem, og jeg kom hurtigt i gang med behandlingen.

Det tog ikke engang 4 måneder, før jeg var tilfreds med mit smil. Mit nye smil har helt klart givet mig mere selvtillid, og at få rettet mine tænder er den bedste beslutning i mit liv.”
Tandretning med Inman Aligner
Tandlægerne i Ans ApS
Søndermarksgade 6
8643 Ans By
T. 86 87 06 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Klinikkens åbningstider
Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag kl. 8:00 - 17:00
Onsdag kl. 7:30 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00
 Medlem af Tandlægeforeningen
 
Yder nr. 479195
 
Cvr nr. 29816743

Copyright 2022 Tandlægerne i Ans ApS